Миналата  година  кралицата на попа изненада всички с новината, че

...
Миналата  година  кралицата на попа изненада всички с новината, че
Коментари Харесай

Мадона се изтипоса с фотошоп като млада жена без бръчки

Миналата  година  кралицата на попа изненада всички с новината, че потегля на следващото международно турне. Дори за младите актьори сходно турне е същинско тестване и фактът, че 65-годишната Мадона ще се оправи с това, е изцяло необикновен. Поп иконата обаче към този момент извърши част от концертите. Човек може единствено да завижда на решителността и упоритостта на певицата.

През последните години Мадона харчи необикновено количество време и пари, с цел да резервира останките от младостта си. Тя се подлага на пластични интервенции, поставя тонове грим и избира доста разголени облици, с цел да скрие от почитателите си обстоятелството, че от дълго време не наподобява по този начин, както в клиповете си.

Певицата усърдно крие същинския си външен тип, само че от време на време даже тя може да не помни за ретуширане на фотоси. Тогава почитателите могат да видят какво се случва с обичаната им звезда в действителността.

Наскоро Мадона показа с клиентите фотография от фамилен празник. На фотото  тя театралничи до празнична маса и коледна елха. За тържеството певицата избра необикновена визия: копринена тънка рокля с дантела и мрежест чорапогащник. Трябва да се каже, че на почитателите на поп иконата не са им непознати сходни опити. Напоследък нещата с тази кройка и жанр са огромна част от нейния дрешник.

На фотографията лицето на певицата е доста деликатно ретуширано: на него не се вижда нито един минус. Певицата обаче очевидно е не запомнила за ръката си. На фотографията можете да видите действителното положение на кожата на певицата. За възрастта й не е изненадващо, че наподобява по този начин. Въпреки това, дружно с лице, на което няма нито една гънка, наподобява необичайно.

Засега певицата не може да осъзнае, че нито пластичните интервенции, нито разголените тоалети могат да й върнат младостта. Жалко, че Мадж не желае да има вяра, че почитателите ще продължат да я обичат, даже и да наподобява на 65.

Инфо: wday.ru

Тагове: new Мадона Мадона фотошоп Мадона пластики Мадона корекции Мадона на 65
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР